dijous, 28 de maig del 2009

L'avort

Es un tema que s'ha fet tan soroll, que es polèmic parlar-ne.
L'església catòlica ho ha inflat tant de mentires i falsedats que costa de veure'n l'entrellat.
I la dreta també ha fet el mateix.

Jo crec que el tema de l'avort no es ni de dretes ni d'esquerres, ni de cap creença religiosa; es molt delicat com per tergiversar-lo tal com es fa.

Definició d'avortament a la Viquipèdia.

Jo la defenso com a un dret exclusiu de la dona, l'home, no se fins a quin punt pot decidir o no en la presa de la decisió d'avortar.
No estic a favor de que l'avort es pugui fer a partir dels 16 anys. Si una noia pot quedar embarassada abans, crec que hauria de gaudir de tots els drets. Que una noia de 16 anys no necessiti de permís patern per avortar ho trobo d'allò més lògic, ja que, ha demanat permís per tindre parella? per tindre sexe? Doncs, que avorti si vol. I a edats menors, no ho trobaria malament que hi hagués una assessoria per part d'experts; perquè no els pares? Senzillament si la noia ha quedat embarassada per una mala educació sexual, qui son els pares per assessorar a aquestes alçades?
L'altre tema es que el plaç d'avortar lliurement seria fins les 14 setmanes, aproximadament. Jo seria ambiciós, fem-ho a les 20 setmanes. Llavors, un avort fins als 7 o 8 mesos, o fins al final; per a casos concrets, malformacions, malalties incurables i/o mortals, disminucions físiques o neuronals...

Es un tema molt delicat, però es la meva opinió.
Però no seria millor aquesta terra si hagués el dret a avortar i aquest fos ambiciós? Sempre, et queda l'opció per a tu de no avortar, però si l'altre o vol fer, coi, que ho faci; es la seva vida.

1 comentari:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.