dijous, 22 de desembre del 2011

El nou govern del "reino de España"

En Rajoy ja ha presentat el seu equip de treball, els seus ministres:

José Manuel Soria (Las Palmas de Gran Canaria, 1958): Ministre de Industria, Energia i Turisme. Aquest, imputat en vàries afers ja hauria d'haver dimitit per ètica. No hi hauria de ser-hi pas ara.

Ana Mato (Madrid, 1959): Aquella que no sap quin cotxe té el seu home, el mateix que aparca al costat del seu...(relacionada amb la trama Gürtel).

José Ignacio Wert (Madrid, 1950): Un independent, algú per a descobrir.

Alberto Ruiz-Gallardón (Madrid, 1958): Serà Ministre de Justícia. Té el títol de ser qui més ha endeutat una ciutat, Madrid. Un bon exemple de que ens espera.

Soraya Sáenz de Santamaría (Valladolid, 1971): Ministra de Presidència, Vicepresidenta i portaveu del govern. Que dir de l'escurçó de la portaveu del PP al "Congreso de los Diputados". La seva facilitat de mentir i manipular per justificar la seva manera de fer (del PP), l'honra.

Cristóbal Montoro (Jaén, 1950) : Ministre d'Hisenda y Administracions Públiques. Un personatge, flas i hipòcrita que quan era ministre i secretari d'Hisenda es va dedicar a seguir el que va planificar Solbes (del PSOE).

Luis de Guindos (Madrid, 1960): Ministre d'Economia i Competitivitat. Un ex Lehman Brothers. Tot dit. 
Miguel Arias Cañete (Madrid, 1950): Ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient. Que dir, d'aquella persona menjant un entrecot de vedella per demostrar que no teníem vaques bojes...Un bufó, un porc, sense respecte ni seriositat.

José Manuel García-Margallo y Marfil (Madrid, 1944) : Ministre d'Afers Exteriors. Aquest promet

Jorge Fernández Díaz (Valladolid, 1950): Ministre d'Interior. Un xenòfog de Catalunya i tot allò que no fa olor a espanyol o millor, franquisme.

José Ignacio Wert: Ministre d'Ensenyament, Cultura i Esport. Potser que ho faci bé.

Ana Pastor Julián (Zamora, 1957): Ministeri de Foment. Es llicenciada en medicina i cirurgia. Uns estudis molt adients per al Ministeri de Foment.
Pedro Morenés (Getxo, Bizkaia, 1948): Ministeri de Defensa. Aquest s'estrenarà de ministre deixant el despatx, de director general, que té a MBDA, una empresa que fabrica míssils, fins fa poc era un directiu de Instalaza, una empresa que feia bombes de bombes de dispersió i que, a més a més, tenia per client al desaparegut Gaddafi.
Interessa a "España" una persona, en aquest ministeri, que de la violència i la mort en fa negoci?

En fi, que ens agafin confessats.....

Com ho veieu vosaltres?