dilluns, 23 de gener del 2012

El nou "Gobierno de España" i ETA

Acabo de llegir això, i penso que es curiós que puja el PP i ara resulta que ETA ens ensarrona de nou. Se que potser i que la detenció d'uns membres d'ETA fa uns dies a França dona peu a pensar en aquesta línia.

No tinc la sort de conèixer el poble Basc ni de tindre-hi amistats abertzales per tindre un coneixement més ampli però, des d'aquí, veient el que han fet els de Bildu i Amaiur, Arnaldo Otegi i els seus companys, les declaracions d'ETA, el "congrés" amb experts d'arreu del mon en conflictes bèl·lics, vull creure que si, que ETA vol plegar.
I coneixent el PP amb els seus fans incondicionals de les víctimes d'ETA ben polititzades, entenc que el que volen es que no arribi mai la pau, que sempre hi hagi l'oportunitat d'exterminar a ETA com si fos un animal rabiós i les víctimes d'ETA exultants de que vagin caient un a un, morts o empresonats. Si ETA tornés a matar, probablement serien a membres del partit que governa "España", o sia del PP. Més màrtirs per la "España única e indivisible" i més dolor per a tots. Evidentment un referèndum d'autodeterminació a Euskadi amb ETA corren pels carrer es inviable.

Així, que em de fer?