dimecres, 14 de març del 2012

La bandera espanyola i les batllies catalanes

Tenim batllies que mai, des que gaudim de democràcia, han fet onejar la bandera d'Espanya.
Com que es ben lògic que no la volguem veure onejar en el nostre país, Espanya té una llei que obliga a que arreu del territori espanyol onegi la bandera espanyola en un intent de clamar allò de "única, grande y libre"; que al final ni una ni l'altre i tampoc la darrera.
Que la senyora Ortega ens digui que no cal fer una guerra de banderes, deu ser que ja s'ha abaixat els pantalons de nou.
No cal fer-la, cert. No cal posar-ne cap de bandera espanyola. Que ens ho imposin, que quedaran en evidència que els incomoda no veure banderes de les seves per aquí.
I els nostres batlles que pengin en un lloc ben visible una nota en que expliqui perquè se'ns obliga a penjar la bandera d'uns altres.

Fa 80 dies que governa el PP i té més feina a "españolitzar" Catalunya que a crear els mitjans per que hi hagi més feina.

1 comentari:

Carquinyol ha dit...

La sra. Ortega en comptes de demanar als batlles no fer una guerra de banderes s'ho hauria de demanar a la delegada del Gobierno que és qui ho va iniciar tot. I si tant li preocupa que es compleixin les lleis que exigeixi al Gobierno que foti el mateix i que ens pagui el que ens deu.