dimarts, 9 d’octubre del 2007

El nostre pais

Si ens quedem sense estatut, jo crec que el tindrem molt retallat, però no prou com perquè ens enfilem per les parets, hauríem de crear una delegació i no de polítics, sinó de gent que sia valenta, amb un parell d'ous (parlant clar), que sàpiguen parlar i defensar-se amb la veu. Una delegació que tingué un Acebes o un Rubalcaba, gent que no es talla i defensa el seu territori.
Bé, aquesta delegació hauria de ser defensada per tots els partits catalans (IC, ERC, CiU (si s'atreveixen) i el PSC (si realment es català i independent del PSOE) i anar a veure al president del govern espanyol i parlar amb el senyor Zapatero, dir-li ben clar que ens han tombat un estatut legítim i que n'estem tips de l'odi dels espanyols al poble català, saber quines intencions té; estat federa? una superautonomia? sinó es capaç d'oferir una cosa ben parida i que sia el que necessita el poble català explicar-li que nosaltres, no volem dependre més del poble espanyol, que volem ser d'una punyetera vegada responsables de nosaltres mateixos.
Llavors agafar al Rajoy i els seus titelles; i deixar-li ben clar, que si tant ens odia, ens deixi marxar; i si no que calli per sempre respecte el nostre poble. Fins ara hem demostrat que som molt més educats i respectuosos que la majoria dels membres del PP. Es més nosaltres, tots, repeteixo TOTS parlem un mínim de dues llengües, i a més a més molt bé; a veure quants espanyols en poden presumir del mateix.
Trobo que es una vergonya que no sapiguem trobar un català que ens defensi i que sobretot ataqui als altres (i no em refereixo a un president català o un vicepresident, ...).